BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün stajyer öğrencilerle buluştu

Belediyede stajyer olarak görev yapan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Aygün, “Gençlerimize daha güzel bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi 

27 Ekim 2022 05:44
Başkan Aygün stajyer öğrencilerle buluştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Derince Belediyesi'nde staja başlayan öğrenciler ile Meclis Salonu’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Staj döneminin öğrencilerin gelişiminde çok önemli bir rolü olduğunu belirten Başkan Aygün, “Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Projelerimizi belirlerken önceliğimiz daima çocuklarımız ve gençlerimiz oluyor. İnşa ettiğimiz Gençlik ve Spor Merkezlerimiz ile gençlerimize daha güzel bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Toplantıda gençlere tecrübelerini ve gençliğe yönelik projelerini aktaran Başkan Aygün, öğrencilerin kariyer planlarını da dinledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.