BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıra Teksen Derneği, üyelerini Çanakkale’ye götürdü

Soner Yağız Başkanlığı’ndaki Kandıra Teksen ve Ortaköyleri Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla üyelerini Çanakkale’ye götürdü. 

03 Ekim 2022 13:50
Kandıra Teksen Derneği, üyelerini Çanakkale’ye götürdü

Kandıra Teksen ve Ortaköyleri Kültür Yardımlaşma, Dayanışma Derneği yönetimi üyelerinin tarihi mekanları yerinde görmesi için Çanakkale turu düzenledi. Çanakkale Zaferi’ni yazıldığı toprakları görme şansı yakalayanlar gezi sırasında duygusal anlar yaşadı.

Çanakkale turunda, Çanakkale şehitlikleri ve müzeler rehberler eşliğinde gezildi.1.Dünya Savaşı’nın en önemli cephelerinden olan ve Türk Milleti’nin tarihe altın harflerle yazdığı destanı yerinde görme imkanı bulanlar duygu dolu anlar yaşadı.

Dernek Başkanı Soner Yağız katkılarından ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı görevlilerine teşekkür etti. Unutamayacağımız bir gün geçirdik, unutulmayacak anılarımız arasına ecdadımızın destan yazdığı topraklar olan Çanakkale’de girdi’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.