BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitliler, İzmit Belediyesi Kent Orkestrası ile hafta sonunu coşkulu bir konserle karşıladı

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası Cumhuriyet Parkı’nda konserlerine devam ederken dün akşamı verdiği konserle vatandaşlara coşkulu bir akşam yaşattı 

01 Ekim 2022 16:24
İzmitliler, İzmit Belediyesi Kent Orkestrası ile hafta sonunu coşkulu bir konserle karşıladı

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve kısa zamanda ulusal ve uluslararası alanda ses getirmeyi başaran İzmit Belediyesi Kent Orkestrası Cumhuriyet Parkı konserlerine devam ediyor. Bu kapsamda dün akşam İzmitlilerle bir araya gelen Kent Orkestrası vatandaşlara müzik ve eğlence dolu bir akşam yaşattı.

BÜYÜK ALKIŞ TOPLADILAR

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İzmit Belediyesi Kent Orkestrası konserinde birbirinden güzel şarkılara vatandaşlar da eşlik etti. Hareketli parçalarıyla eğlencenin eksik olmadığı konserde kent orkestrası vatandaşların büyük alkışını topladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.