BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Kasap Enan’ın açılış heyecanına ortak oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kasap Enan Ürküt’ün işletmecisi olduğu Tarihi Park Kasabı’nın açılışına katılarak ailenin heyecanına ortak oldu 

05 Eylul 2022 05:58
Başkan Hürriyet, Kasap Enan’ın açılış heyecanına ortak oldu

Kasap Enan Ürküt’ün işletmecisi olduğu Tarihi Park Kasabı, Çukurbağ Mahallesi Velibaba Sokak No:4 adresinde hizmete açıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam, Cem Serhat Dayanç, Nurullah Özer ve Eray Bodur açılışta Enap Ürküt’ü yalnız bırakmadı.

“RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN”

İşletme sahibi Enan Ürküt’e hayırlı ve bol kazançlar dileyen Başkan Hürriyet, “Böyle bir zamanda işletme açmak hiç kolay değil. Cesaretinizden dolayı sizleri kutluyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin. Yüreğinizde ne varsa nasip etsin. Kentimize de hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.