BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele Belediyesi’nden dolu dolu sünnet şöleni 

Başiskele Belediyesi dolu dolu sünnet şöleni organizasyonu ile çocukların gönlünü fethetti.  

01 Eylul 2022 21:29
Başiskele Belediyesi’nden dolu dolu sünnet şöleni 

Başiskele Belediyesi kentte kendi imkanları ile sünnet organizasyonlarını gerçekleştiremeyecek ailelerin sünnet cemiyetlerini muhteşem bir sünnet şöleniyle taçlandırdı.  

Özel sağlık kurumlarında sünnetlerini ücretsiz olarak gerçekleştiren 200’e yakın aile belediyenin düzenlemiş olduğu şölen de unutulmaz bir gün yaşadı. Belediye binası önünden hareket ile üstü açık araçlarda şehir turu yapan çocuklar güzel bir yemek programı ardından eğlence için Başiskele Sahili’nde buluştu. Başiskele sahili’nde bir mekanda aileleriyle yemeklerini yiyen çocuklar, mehteran eşliğinde etkinlik alanına yürüyüş gerçekleştirdiler. 

DOYASIYA EĞLENCE

Başiskele Sahili Kaykay parkı yanında gerçekleştirilen programda çocuklara ücretsiz olarak palyaçolar ile pamuk şeker, patlamış mısır ikramlarının yanı sıra şişme oyun grupları ile doyasıya eğlence alanları sunuldu.  

BAŞKAN ÖZLÜ: “ SENEYE DAHA BÜYÜK BİR ORGANİZASYON OLACAK”

Yuvacık Kuran kursu hafızlarından Ahmet Yıldız hocanın Kurân-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Başiskele İlçe Müftülüğü vaizlerinden Muhammet Yıldız’ın duasıyla devam etti. Ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü: “ Birincisini düzenlemiş olduğumuz sünnet şölenimizde bugün 173 evladımıza hatırlarında kalacak güzel bir anı bırakmak istedik. Birazdan burada çeşitli eğlence ve etkinlik alanlarında doyasıya eğlenceli bir gün geçirmiş olacaklar. 

Öncelikle bizlere bu güzel işleri yapma fırsatı verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun yaptığımız tüm etkinliklerde bizleri yalnız bırakmıyor ve birlikte oluyorsunuz. Muhtarlarımıza da ayrıca özel bir teşekkür etmek istiyorum. Sizlere ulaşmada mahallerinde gerekli çalışmaları itinalı şekilde yaparak çok kısa zamanda verileri bizlere sundular ve bugün bu programı gerçekleştirebildik.  İnşallah ikincisinde daha fazla çocuğumuza ulaşıp daha da büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor oluruz. Şölenimize katkı ve destek veren herkese teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum.” dedi. 

Aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçiren çocuklara aynı zamanda çekilen fotoğraflardan yapılan sevimli avatar hediyelikler dağıtıldı. Sürprize şaşıran çocuklar hediyeleri çok beğendi. Başiskele Belediye Başkanı M.Yasin Özlü’nün konuşmasının ardından illüzyon gösterisi ve Şenay Karaaslan masal dinletisi akabinde program mutlu çocukların gülümsemesi ile sona erdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.