BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOVİAD, Mahmut Civelek’i ağırladı

KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetimi, AK Parti Geçmiş dönem il Başkanlarından Mahmut Civelek’i misafir etti.  

31 Ağustos 2022 15:49
KOVİAD, Mahmut Civelek’i ağırladı

KOVİAD kentimizin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Son olarak KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda, AK Parti Kocaeli Geçmiş dönem il Başkanlarından Mahmut Civelek, dernek yönetimini ziyaret etti. 

Samimi bir atmosferde, karşılıklı fikir alışverişinin bulunduğu ziyarette,  Genel Sekreter Erdoğan Şentürk, Denetim Başkanı Levent Yağız, Yöneticiler Sabri Yıldız, Recep Yıldız, Kenan Seyrek, Mümin Kamış, Burhanettin Okumuş, Cengiz Bayram ve Emre Öztürk yer aldı. 

Kocagöz ve ekibini başarılı ve kente fayda sağlayan çalışmaları için tebrik eden Mahmut Civelek, KOVİAD Yöneticilerine başarılar diledi. Başkan Kocagöz de, Civelek’e anlamlı ziyareti için teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.