BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yusuf Debreli ve Esra Akdeniz evlilik yolunda ilk adımı attı

Yusuf Debreli ve Esra Akdeniz Livadi Restoran’da düzenlenen program ile nişanlandılar.  

25 Ağustos 2022 16:29
Yusuf Debreli ve Esra Akdeniz evlilik yolunda ilk adımı attı

İzmit'te faaliyet gösteren Yusufbey Süt ve Süt Ürünleri firmasının sahibi olan, Yusuf Debreli ve Esra Akdeniz’i bu mutlu günlerinde eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadı.

 Çiftlerin mutluluğu gözlerinden okunurken düğüne çok sayıda misafir katıldı. Düzenlenen programda danslar edildi. Ardından takı törenine geçildi zeybek ekibinin katılım gösterdiği programda keyifli dakikalar yaşandı.

Aile arasında gerçekleştirilen nişan törenine İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan RMD Turizm sahiplerinden Recep Debreli aile büyüğü olarak yüzüklerini kesip bu mutlu güne şahitlik etti. Çağdaş Gıda sahiplerinden Hakkı Furkan Konyalı da katılım sağlayarak çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.