banner490

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’in merkezindeki kazı çalışması vatandaşı gerdi

İzmit Belediyesi'nin Fethiye Caddesi başta olmak üzere kent merkezinde gerçekleştirdiği düzenleme çalışmasındaki tempo düşüklüğü vatandaşın sinirlerini bozuyor. 

18 Ağustos 2022 12:26
İzmit’in merkezindeki kazı çalışması vatandaşı gerdi

İzmit Belediyesi adına çalışan ekipler bir sokağı kazıp sonra günlerce ortalarda görünmüyorlar. Yani o sokak toz toprak içinde öyle kalıyor. Yine bir sokağın bir bölümünü parke taşlarıyla döşeyip sonra ortadan kaybolarak yine günlerce bir daha gelmiyorlar.

Düzensiz, dağınık çalışma doğal olarak vatandaşı rahatsız ediyor. Sedaş’ın ve İSU’nun altyapı için harekete geçme konusunda çok gevşek davranmaları da kuşkusuz bu çalışmanın uzamasının en büyük nedenlerinden biri.

İzmit Sanat Sokağı’nda ikamet eden Deniz Demirer adeta isyan etti ve şöyle konuştu: Yaklaşık 4 aydır sokağımız toz toprak içinde. Kapımızın önü bile parke taşları yığını ile dolu. Geçen gün ayağım takıldı ve yere düştüm az daha boğazım kesilecekti. 

Zaten sokak daracık, bu tür çalışmaların hızla tamamlanması gerekir. Lakin birkaç metrelik bölüme parke taşları döşeyip kayıplara karışıyorlar. Üstelik günlerce de ortalarda görünmüyorlar. İnanın çok bezdik. Böyle çalışma olmaz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.