BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Talk&Smile Cafe’de tasarım ve tadilat çalışmaları tamamlandı

İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğüne bağlı olarak uluslararası proje ve etkinliklerin gerçekleştirileceği, gençlerin eğlenerek yabancı dilini geliştirebilecekleri Talk&Smile Cafe’de tasarım ve tadilat çalışmaları tamamlandı 

21 Temmuz 2022 13:32
Talk&Smile Cafe’de tasarım ve tadilat çalışmaları tamamlandı

İzmit Belediyesinin tüm halkımıza hizmet vereceği, içerisinde sadece İngilizce konuşulacağı ve bu sayede dil öğrenmek isteyen vatandaşlara imkan sağlayacak Talk&Smile Cafe’de fiziki çalışmalar tamamlandı. Daha önceki ismi Speaking Cafe olan Talk&Smile Cafe, İngilizce film-belgesel günleri, kültür geceleri, karaoke, konulu yarışmalar, gezi programları gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak.

TADİLAT ÇALIŞMALARI BİTTİ

Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Talk&Smile Cafe’de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, tasarım ve tadilat çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında elektrik-aydınlatma tesisatı yenilenerek ofisler ve çocuk alanı oluşturuldu. Boya-badana ve zemin kaplama çalışmalarıyla tadilat tamamlandı. 

ÜCRETSİZ OLACAK

Yeni konseptiyle vatandaşlara hizmet verecek olan Talk&Smile Cafe’nin faaliyetlerinden yararlanmak için üyelik sistemi getirilecek. Vatandaşlar herhangi bir ücret ödemeden üye olabilecek, etkinlik ve faaliyetlerinden yararlanabilecek. Çocuklar da kendilerine özel tasarlanan bölümde, uzman eğitmenler eşliğinde oynayarak ve eğlenerek İngilizce öğrenmeye başlayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 2022-09-28 22:26:32

Ne zaman aktif olacak acaba, geçen gittim kapalı dediler,bilgilendirebilir misiniz