BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit’te Kadın Politikaları çalışmaları hızlandı

İYİ Parti İzmit İlçe Kadın Politikaları ekibi, İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve Kadın Politikaları Başkanı Fatoş Yıldız Atik ile İzmit Belediyesi Meclisine katıldı ve ardından İlçe binasında Kadın Kolları Mahalle Temsilcisi ve üye katılım programı gerçekleştirdi. 

16 Haziran 2022 09:20
İYİ Parti İzmit’te Kadın Politikaları çalışmaları hızlandı

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz'in katılımlarıyla, Kadın Politikaları Başkanı Fatoş Yıldız Atik ve Yönetim Kurulunun organize ettiği programda Kadın Politikaları Mahalle Başkanlarının ataması ve yeni üyelerin katılımı gerçekleştirildi.
 
Çukurbağ Mahallesine Özlem Baysal, Şirintepe Mahallesine Mine Bağdaçiçek, M.Alipaşa Mahallesine Fatma Orçan, Yeşilova Mahallesine Zeynep Çakmak, Yenidoğan Mahallesine Pınar Sevimli, Kozluk Mahallesine Nilay Karabalık, Karabaş Mahallesine Sevda Ergene Bostan, Veliahmet Mahallesine Ayfer Filik görevlendirildi. 

Düzenlenen programda İYİ Parti'ye üye olan Hatice Şişmaneli, Emine Oğuz, Yasemin Idır, Emine Kıygıcı, Rukiye Alpay, Gül Demirören, Zeyno Çete, Nihal Öztürk, Ebru Koça’ya rozet takdimi yapıldı.

Programda ilk olarak İzmit İlçe Kadın Politikaları Başkanı Fatoş Yıldız Atik söz alarak “Kadınlar dokundukları her yeri çiçek bahçesine çevirirler.  Bizler de İyi Parti Teşkilatı olarak Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER önderliğinde, güçlü bir kadın ordusuyla eskisinden daha güçlü bir şekilde sahalara iniyoruz. Zaten 4 yıldır aralıksız devam eden esnaf ziyaretleri ve diğer faaliyetlerimizin  yanısıra pandemi sebebiyle ara vermek zorunda kaldığımız ev ziyaretlerimize de yeniden start veriyoruz. 102 mahallemizin her biri için “Mahalle Başkanı” atayacağız ve büyük bir ekip halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda görüşmelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Partimize ilginin her geçen gün arttığı, halkımız tarafından partimize daha çok sempati duyulduğu bu süreçte başarılı olmak bizim için kaçınılmaz olacak” dedi.

Programın sonunda konuşma yapan İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz

"Fatoş başkanımın düzenlediği programda Kadın Politikaları Mahalle Başkanlarımızın atamasını ve yeni üyelerimize rozet törenini gerçekleştirdik. Mahalle Başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, yeni üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Bizler Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener’in önderliğinde başlamış kadın hareketiyiz. Bu ülkenin kurtuluşunun bir kadın elinden, bir annenin elinden olacağının bilincindeyiz ve bu bilinçle buraya gelen tüm kadın yol arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. AKP hükümetinin başımıza bela ettiği partili Cumhurbaşkanlığı sisteminin çilesini bütün halkımız çekiyor. Ülke yangın yeri, milletimizin parası gün geçtikçe değersizleşiyor, milletimiz kaybediyor ama yandaş kazanıyor. Evlerimizde tencere kaynamıyor. Ekonomimizin kötülüğü yetmezmiş gibi birde çıkıp kadınlarımıza ağza alınmayacak hakaretler ediyorlar. Merak etmeyin İYİ Parti iktidarına az kaldı. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğinde bunları geldikleri gibi sandıkta göndereceğiz. Milletimiz kazanacak" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.