BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, şampiyonlarla yemekte buluşuyor

İzmit Belediyesi, İkinci Amatör Lig’de şampiyon olarak Birinci Amatör Lig’e yükselen Bağçeşme Spor Kulübü, Erenler Spor Kulübü, İzmit Gençlerbirliği Spor Kulübü ve okullar arası Türkiye şampiyonu olan 28 Haziran Ortaokulu sporcuları ve yöneticilerini bir araya getirecek  

14 Haziran 2022 17:58
Başkan Hürriyet, şampiyonlarla yemekte buluşuyor

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kocaeli İkinci Amatör Lig’de şampiyon olarak Birinci Amatör Lig’e yükselen Bağçeşme Spor Kulübü, Erenler Spor Kulübü, İzmit Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Okullar Arası Türkiye Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olan 28 Haziran Ortaokulu’nun sporcularını ve yöneticilerini düzenleyeceği yemek organizasyonunda bir araya getirecek. Bu akşam saat 19.00’da Welborn Otel’de gerçekleştirilecek organizasyonda misafirlerini yalnız bırakmayacak olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, sporcular ve yöneticilerle bir araya gelecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.