BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Özlü: İstişarelerle daha güzel işler yapıyoruz

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği Danışma Kurulu Toplantısı'na katılım sağlayarak hemşehrileriyle istişarelerde bulundu. 

04 Haziran 2022 14:16
Başkan Özlü: İstişarelerle daha güzel işler yapıyoruz

Başiskele’de sivil toplum kuruluşları, vakıflar, yardım kuruluşları ve hemşehri derneklerinin faaliyetlerine ayrı bir önem veren ve destekleyen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, daha güzel ve yaşanabilir kent için hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği Danışma Kurulu Toplantısı, Bahçecik’te bir özel restoranda gerçekleştirildi. Toplantıya Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, dernek yönetimi ve üyeleri katılım gösterdi. 

“HEMŞEHRİCİLİK BİLİNCİ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Başiskele’nin gelişimi ve gelecek nesillere daha güzel bir şekilde miras bırakılması için istişare kültürünün kendileri için büyük bir önem taşıdığını söyledi.   

Hemşehricilik bilincinin öneminden bahseden Başkan Özlü, “Toplum yararına olan tüm faaliyetlerde derneklerimizin her zaman yanında olmaya ve desteklemeye devam ediyoruz. Başiskele’mizdeki derneklerimizin herhangi bir kamuya bağlı olmadan, kendi imkân ve kabiliyetlerinin daha çok artırılmasını kıymetli buluyorum. Çünkü sivil toplum kuruluşlarımızın yeri geldiği zaman kamu kurumlarının faaliyetlerini değerlendirmeleri ve eleştirmeleri, demokratik bir ortam oluşturmaları ilçemize katma değer katarak geleceğe taşınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Bizler de Başiskele Belediyesi olarak ilçemizde istişare kültürümüzü yaygınlaştırıyor, her türlü fikir, düşünce ve önerileri dinliyor, yapıcı eleştirilerle kendimizi daha da geliştirmeye gayret ediyoruz. Ortak yönetim, katılımcı belediyecilik anlayışıyla ilçemizde hep birlikte güzel işler yapıyoruz.” diye konuştu. 

Başkan Özlü konuşmasının sonunda davetleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi’ne teşekkür etti.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.