BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te perde denilince akla gelen ilk firma

İzmit’te perde denilince akla gelen firmalardan biri de Özkanlı Perde’dir. Karabaş Mahallesi Akçacami Caddesi No: 75’de faaliyet gösteren Özkanlı Perde, hem kaliteli, hem de uygun fiyatlarla İzmitlilerin uğrak merkezi konumunda.  

15 Nisan 2022 10:00
İzmit’te perde denilince akla gelen ilk firma

Özkanlı Perde’nin işletmecisi Faruk Özkanlı şöyle konuştu: Perdeler bir evin en büyük aksesuarıdır. Evi ev yapan, onun sıcaklığını daha da hissettiren bir aksesuardır hem de. 

Hele hele akşam olup ışıklar yandığında perdelerin çekilmesi ile adeta aileyle kalınan baş başa anıların, sıcacık sohbetlerin başlangıcıdır. 

Bu sebepledir ki evlerin perdeleri daha bir özenle seçilir. Elbette ki evlerimizdeki her bir eşya, obje seçilirken çok özenli olunur ama perdeye duyulan hassasiyet her zaman için diğer eşyalardan birazcık fazladır.

Bir eşyayı bu kadar abartmayın diyenler olsa da perdenin ait olduğu yerine takılması ile evin havasının değiştiğini gördükten sonra bu fikirlerinden hemen vazgeçerler. 

Bizler de halkımızım bu kadar değerli olan perdelerin en kalitelisini uygun fiyata bulabilmeleri için Kocaeli alışveriş sektörleri içerisinde hizmet vermeye başladık.

En kaliteli parçalardan oluşan ve her biri özenle tasarlanan perdelerimizi değerli müşterilerimizin evindeki huzura, mutluluğa ve hoş sohbetlere şahitlik edebilmesi için hizmetinize sunmaya başladık. 

Her biri maharetli usta ellerin tasarımından oluşan perdelerimizin olduğu işletmemizde güler yüzlü, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma arkadaşlarımız ile hizmet vermekten mutluluk duymaktayız. Özkanlı Perde’ye isteyen herkes 0532 449 88 41 ile 0507 485 96 04 numaralı telefonlar yoluyla ulaşabilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.