BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda İzmitli Nazım Yaşa onurlandırıldı 

İzmit’ini yetiştirdiği Milli Pedallardan Nazım Yaşa 57.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunun Manisa Ayvalık etabında eski milli bisikletçilerle ödül podyumuna çağırılarak onurlandırıldı.  

15 Nisan 2022 22:34
Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda İzmitli Nazım Yaşa onurlandırıldı 

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nun Türk Bisikletine geçmişte değer katan isimleri özel olarak davet ettiği isimlerden olan Nazım Yaşa aynı zamanda Atatürk’ün doğumunun 100.ncü yılında 5 Ekim 1981’de düzenlenen Devlet Başkanlığı Uluslararası 17.Türkiye Türkiye turunun 148 Kilometrelik Edremit Çanakkale Etabında Birinci Hasan Can (Merhum) , Nazım Yaşa İkinci, Kadir Elveren Üçüncü olmuştu. Manisa Ayvalık etabından ödül töreninde Türkiye Bisiklet federasyonu Başkan Emin Müftüoğlu tura özel olarak davet ettiği isimler Ferruh Öğünç, Halil Aytıç, Seyit Kırmızı, Mehmet Gönenç, Nurettin Kirpiksiz, Ömer Ali Erikçi ve Nazım Yaşa’yı podyuma çıkararak onurlandırırken Türk Bisikletine katkıları ve 57.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turuna katılımları için teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.