BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nail Çiler’den Berat Kandili mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’den Berat Kandili mesajı. 

16 Mart 2022 16:37
Nail Çiler’den Berat Kandili mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: 

Berat Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzuru içindeyiz. Günahlardan arındığımız, ilahi lütuf ve bereketlere eriştiğimiz mübarek zaman dilimlerinden olan, tövbelerin kabul edilişinin müjdelendiği bu gecede bizlerin de; doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşmanın ve sevginin ulaşılan en yüce duygular olduğunu fark ederek, dualarda bu gece vatanımız için kaybettiğimiz şehitlerimizi, şehit yakınlarımızı, büyüklerimizi hatırladığımız bir gece olmasını temenni ederim.

Her yıl gelişiyle güzelliklerin yaşandığı kandillerimizin bizlere manevi bir ışık olmasını, bu gece yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını, birlikte sağlıklı, huzurlu rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere ulaşmayı diler, tüm İslam aleminin Berat Kandili’ni kutlarım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.