BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Kandıra’ya Başkan atandı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atandıktan sonra yoğun bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık veren Serap Çakır, Kandıra İlçe Başkanlığına Hasan Deniz Gürkan’ı atadı.  

13 Aralık 2021 05:03
Gelecek Kandıra’ya Başkan atandı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Kandıra İlçe Başkanlığı görevine atadığı Hasan Deniz Gürkan’a yetki belgesini vererek başarılar diledi. Gebze, Çayırova ve Körfez’den sonra Kandıra’ya da atama yaptıklarını vurgulayan başkan Çakır, vatandaşların teveccühlerinin her geçen gün arttığını belirterek, yeni katılımlarla teşkilatlanma çalışmalarını  en kısa sürede tamamlayacaklarını söyledi.

Yetki belgesini aldıktan sonra bir açıklama yapan Hasan Deniz Gürkan “Gelecek Partisi Kandıra ilçe başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Başta sayın genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve il başkanımız Serap Çakır olmak üzere bu süreçte güven telkin eden tüm büyüklerimize teşekkür ediyorum. Ülkemiz olağan üstü bir süreçten geçiyor. Bu süreçte halkımıza umut aşılayan partimizde yönetim organlarının önemi bir kat daha artıyor. Bizlere önemli görevler düşüyor. En kısa sürede yönetimimi oluşturarak sahaya çıkacağım. 96 mahallesi bulunan ilçemizde çalmadık kapı bırakmayarak, gönüllere gireceğiz”  dedi. 

Hasan Deniz Gürkan kimdir?

1974 Fındıklı doğumlu olan Hasan Deniz Gürkan, iş insanı,  evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.