BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Çarşısı üreticileri Kaynaşma Buluşması’nda bir araya geldi

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Good4Trust iş birliği ile hayata geçirilen İzmit Çarşısı’nda faaliyet gösteren üreticiler, işletmelerini tanıtarak birbirlerini yakından tanımak ve dayanışma ağlarını güçlendirmek amacıyla bir araya geldi 

28 Kasım 2021 07:39
İzmit Çarşısı üreticileri Kaynaşma Buluşması’nda bir araya geldi

İzmit Belediyesi ve Good4trust ortaklığında yerel üreticiye destek olması amacıyla hayata geçirilen İzmit Çarşısı projesinde, üreticiler sık sık bir araya gelerek işletmeleri hakkında birbirleriyle bilgi alışverişinde bulunuyor. Kaynaşma Buluşması adı altında İzmit Belediyesinde bir araya gelen üreticiler, İzmit Çarşısı Üretici İlişkileri Koordinatörü H. Hanne Uysal moderasyonunda ‘Markanıza Hayat Verin’ atölyesini gerçekleştirdi. 

ÜRETİCİLER FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Kaynaşma Buluşması’nda Good4Trust Gönüllüsü ve Marka Geliştirici Deren Dizmen, üreticilerin atölye çıktılarını değerlendirerek çeşitli önerilerde bulundu. Atölye sonunda üreticiler, işletmeleri hakkında daha fazla fikir sahibi olurken birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı da buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.