BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MHP İl Başkanını eleştirdi diye ülkücüler ev bastı

MHP’liler dün gece birbirlerine girdi. Nasıl mı? İşte ayrıntılar.. 

19 Kasım 2021 07:46
MHP İl Başkanını eleştirdi diye ülkücüler ev bastı

MHP MKYK üyesi Erkan Azeri, isim vermeden ama Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ile kardeşi Özhan Kurt’a HDP üzerinden yaptığı bir paylaşımla göndermelerde bulundu. Bir süre sonra bir grup ülkücü Azeri’nin evini bastı.

O kişileri oraya kim gönderdi? Bilinmiyor. Azeri’nin evini basanlar arasında MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ile Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in de yer aldığı iddia edildi.

Konuşmak istediklerini söyleyenlerle Azeri arasında evin önünde kavga çıktı ve yine iddialara göre araya polisler girerek kavgayı yatıştırdı. Her iki tarafında birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi. Erkan Azeri kavgadan sonra sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: 

Erkan Azeri ‘yi verin diyorlar; bu ayıp size yeter (!)Bir adamın evine girecek kadar ucuzsunuz. Hareketin Lideri Devlet Bahçeli.

Azeri, kavgaya neden olan önceki paylaşımında aynı zamanda avukat olan MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un HDP’li avukatlarla ortak olduğunu ima etmiş ve bu noktadan göndermelerde bulunmuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.