BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yenikent Zamlara Hayır Platformu’ndan battaniyeli açıklama  

Kocaeli’nin Derince Yenikent Mahallesi’nde kurulan Zamlara Hayır Platformu 13 Kasım Cumartesi günü zamlara karşı battaniyeli açıklama gerçekleştirecek.  

11 Kasım 2021 18:44
Yenikent Zamlara Hayır Platformu’ndan battaniyeli açıklama  

Platform, enerji maddelerine gelen zamların ardından açıklama yapan Enerji Bakanı Fatih Dönmez’ in tasarruf önerilerine ve gelen zamlara tepki olarak battaniyeli açıklama yapacağını duyurarak çağrı yaptı. Yenikent Muhtarlığı önünde 13 Kasım Cumartesi günü saat 17:00’ da gerçekleşecek açıklamaya çağrı yapan platform çağrı metninde; “Bakan, doğalgaza gelen zamlardan sonra vatandaşa tasarruf önerisinde bulunuyor; üstelik kombileri düşük ayarda yakmanın bir ‘vatandaşlık görevi’ olduğunu da ifade ediyor. Sayın bakan, dönün de bir sorun bakalım, kombiyi yakabildik mi biz?

Battaniye üstüne battaniye atmaya devam mı ediyoruz yoksa? En temel ihtiyaçlara zam üstüne zam yağarken, ülkeyi yönetenlerin evleri, ofisleri, sarayları bizden aldıkları devasa vergilerle kışın ortasında bile alev alev yanarken; kombiyi kısmak da, porsiyonları küçültmek de bizlere düşüyor! Bizi buz gibi dört duvara, kaynamayan tencerelere mahkum edenlere karşı; seni de bu sesi yükseltmeye çağırıyoruz! Battaniyeni al da gel zamlara karşı ses çıkar” ifadelerini kullandı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.