BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Budanan ağaçlar ihtiyaç sahiplerine yakacak oluyor

Başiskele Belediyesi, ilçe genelindeki park, bahçeler, yeşil alanlar, cadde ve sokaklardan budanan ağaç dallarını ihtiyaç sahiplerine yakacak odun yardımı olarak depolarında muhafaza ediyor. 

08 Kasım 2021 09:14
Budanan ağaçlar ihtiyaç sahiplerine yakacak oluyor

Ağaçların düzenli ve kuvvetli büyümeleri, kuvvetten düşmeye başlamış ağaçların yeniden kuvvetlenebilmeleri ve devrilme tehlikesi taşıyan, trafik güvenliğini tehdit eden ağaçları sonbahar mevsiminde budamaya başlayan Başiskele Belediyesi, budama işleminden elde edilen odunları israf etmeyerek hem ekonomiye kazandırıyor, hem de sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin yakacak ihtiyaçlarını karşılıyor.

KIŞ AYLARINDA DAĞITILIYOR

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen budama çalışmaları neticesinde elde edilen odunlar belediyenin depolarında muhafaza ediliyor. Ekiplerce küçük parçalar halinde kesilen ve çuvallanan odunlar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce tespit edilen yardıma muhtaç ve dar gelirli ailelere kış aylarında evlerine kadar götürülerek dağıtılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.