BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP'li başkan Soyluçiçek'ten Gazeteciler Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli - Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 21 Ekim Gazeteciler Günü Dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

21 Ekim 2021 17:01
CHP'li başkan Soyluçiçek'ten Gazeteciler Günü  mesajı

Başkan Soyluçiçek mesajında: “Basın çalışanları günümüz bilgi çağının önemli mesleklerinden birini icra etmektedir. Ulusal basının yanı sıra yerel medya mensupları da kentleri için takdire şayan bir özveri ile etkin görev yapmakta ve kamuoyunu aydınlatmaktadır.

Zaman ve mekân mefhumu gözetmeden çalışmayı gerektirmesi sebebiyle zor bir meslek dalı olan gazetecilik, aynı zamanda günümüzün en dinamik ve saygın mesleklerinin başında yer almaktadır. Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, ülkemizde yaşanan başarıların uluslararası platforma taşınması, ilimizin ve ülkemizin tanıtılması gibi pek çok konuda önemli bir kamu görevi üstlenen yerel ve ulusal basınımızın, bundan sonra da aynı özveriyle görevini yerine getireceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle zor koşullar altında halkımıza bilgi alışverişi sağlayan değerli basın çalışanlarının, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.