banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Kocaeli, Vanlılara gitti

Yüksek tempoda çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Kocaeli Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fırat Güler ve yönetimini ziyaret ederken, Körfez ilçesi’nde düzenlenen "Kocaeli Dostluk Gecesi'nde Buluşuyor" etkinliğine de katıldı 

21 Ekim 2021 08:29
Gelecek Kocaeli, Vanlılara gitti

Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, göreve geldiği günden itibaren temposunu düşürmeyerek kent siyasetine renk kattı. Programdan programa koşan başkan Çakır, il başkan yardımcıları Yunus Küçükpolat ve Ümit Yıldız ile birlikte Kocaeli Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fırat Güler ve yönetimi ziyaret etti. Dernek lokalinde sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan ve memnuniyetlerini ifade eden başkan Fırat Güler, “İl ve ilçe yönetimlerinde çok sayıda Vanlı hemşerimiz var. Bu görevlendirmeler bizlere vermiş olduğunuz değerin en büyük göstergesi. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Partilerine olan ilginin her geçen gün arttığını ifade eden başkan Çakır da bir soru üzerine güçlendirilmiş parlementer sistem, EYT, ekonomik kriz, yaşanan hukuksuzlukların çözümü konusunda partilerince hazırlanmış olan proje, görüş ve önerileri paylaştı. Ziyaret sonrası başkan Çakır, Körfez İlçesinde düzenlenen dostluk gecesine katıldı. Burada da ikili görüşmeler yapan Çakır, sıcak ilgi görürken kent siyasetinde adeta bende varım dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.