BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi örnek oluyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, alanında örnek projeler arasında yer alan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu 

01 Eylul 2021 18:55
Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi örnek oluyor

Sokak hayvanları için çok önemli çalışmaların yapıldığı Derince’de ocak ayı içerisinde Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi hizmete açılmıştı. Yaklaşık 3 bin m2 alan üzerine inşa edilen içerisinde ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınaklarının da yer aldığı Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanları için çok önemli bir merkez oldu. Modern ve konforlu yapısıyla alanında örnek bir nitelik taşıyan proje kapsamında sokak hayvanlarının ön tedavileri de uzman veterinerler tarafından bu tesiste yapılabiliyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de tesisleri gezerek incelemelerde bulundu ve burada devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.