BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Özlü her an sahada yakından takipte

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde incelemeye devam ederken, Başiskeleli hemşehrileriyle de bir araya geldi.  

01 Eylul 2021 16:58
Başkan Özlü her an sahada yakından takipte

Başiskele’de üst yapı çalışmaları ve yeni projelerin inşaatları devam ediyor. Her fırsatta sahaya inerek çalışmaları yerinde ve yakından takip eden Başkan M. Yasin Özlü, Yeşilyurt Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni nesil Başiskele Gençlik Merkezi ve Yeşilyurt Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında ilgili ekibinden bilgiler alan Özlü, işçilere kolaylıklar diledi. 

Daha sonra Ovacık Mahallesi’ne geçen Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, burada yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

BAŞKAN ÖZLÜ HEMŞEHRİLERİYLE SOHBET ETTİ

İncelemeler sırasında Başiskeleli hemşehrilerinin büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Özlü, komşularıyla hasbihal de ediyor. Hemşehrilerinin istek ve önerilerini birinci ağızdan dinleyen Özlü, katılımcı belediyecilik anlayışıyla ortak çözümler üreterek işlerin daha güzel ve hızlı olmasını sağlıyor.

ÇOCUKLAR YASİN AĞABEYLERİNİ AĞIRLADI

Başiskele’de geleceğin hazinesi çocukların gönlüne dokunan hizmetler gerçekleştiren Başkan Özlü, Barbaros Mahallesi’nde yaptığı incelemeler sırasında genç kardeşlerinden büyük ilgi gördü. Genç kardeşleriyle sohbet etmeyi çok seven gençlerin Yasin ağabeyisi, günün tüm yorgunluğunu kardeşleriyle keyifli anlar yaşayarak attı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.