BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Adapazarı treni yeniden seferlere başlıyor

İstanbul Mithatpaşa ile Adapazarı Garı arasında yapılan hattın yenileme çalışmaları tamamlandı . Yarın, yani 1 Eylül’den itibaren şehir merkezinden kalkacak olan Ada Treni’nin test çalışması da başarıyla tamamlandı 

31 Ağustos 2021 13:07
Adapazarı treni yeniden seferlere başlıyor

İstanbul Mithatpaşa- Adapazarı arasında yol yenileme, altyapı çalışmaları nedeniyle Adapazarı treni uzun süredir Mithatpaşa Garı'ndan hareket ediyordu.

Yenileme çalışmaları tamamlandı ve bugün test sürüşü de başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Uzun süredir beklenen Ada Treni, 1 Eylül Çarşamba günü Adapazarı Gar’ından hareket edecek.

Bilindiği gibi ilimiz sınırları içerisinden geçen bu trenin sefer sayıları azaltılmıştı ve Derbent, Köseköy, Tavşancıl, 42 Evler tren istasyonları da halen kapalı. Bu bölgelerde Adapazarı treninden vatandaşlar faydalanamıyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.