BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’da Civelek hız kesmiyor

Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 

30 Ağustos 2021 16:30
Yeniden Refah’da Civelek hız kesmiyor

İzmit 42 Evler’de bulunan Adabatı Arena Çim Halı Tesisleri’nin açılışına katılan Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, bölgemizin böylesine güzel donanımlı bir halı sahaya sahip olmasına vesile olan Adabatı Arena’nın ortakları Zafer Durmaz, M. Akif Karaman ve Ferhat Gündoğdu Bey’e başarılar diler ve en içten teşekkürlerimi sunarım dedi.

Açılış programından sonra Kandıra’da Yeniden Refah Partisi Kandıra ilçe başkanı Levent Gödek ile bir araya gelen Civelek, partisinin çalışmaları hakkında Gödek ile istişarede bulundu. Kocaeli’de çok dinamik bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi Başiskele ilçe başkanı Tevfik Civelek, milli görüş kadroları olarak müthiş bir hava yakalamış durumdayız inşallah bu hava önümüzdeki seçimde sandığa da yansıyacak ifadelerini kullandı.

Yeniköy Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ilçesinin gençlik kolları sekreteri Enes Şahin’in düğününe, Başiskele gençlik kolları il sorumlusu Tolga Aydın ile birlikte katılım sağlayan başkan Civelek, Enes ve Ayşe kardeşimize bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.