BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük’te muhteşem sünnet şöleni 

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl 74 çocuğun katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Başkanlık Binası önünden başlayan şölen, Kongre Sarayı’nda yapılan programla son buldu.  

28 Ağustos 2021 03:43
Gölcük’te muhteşem sünnet şöleni 

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl 75 çocuğun aileleriyle birlikte katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye Hizmet Binası’nın önünde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Başkanı Çetin Seymen’in çocukları ve aileleri karşılaması ve anı fotoğrafı çekimi ile başlayan şölen Anıtpark’ta Çocuk Mehteran Takımı’nın konseriyle devam etti. 

HEYCANLARINA ORTAK OLDULAR

Çocukların heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunurken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Başkanı Çetin Seymen şölene katılarak çocukların heyecanına ortak oldu.

75 ÇOCUK SÜNNET OLACAK

Belediye otobüsleri ile yola çıkılan gezide sünnet olacak 75 çocuk ve aileleri ilk olarak Örcün Köyü’nde yer alan Sultan Baba Türbesi’ni ziyarete gitti. Türbenin içine gruplar halinde giren çocuklar  birlikte dua etti. Sultan Baba’ya gidilip duaların yapılması sonrasında Kongre Sarayı’ndaki programa geçildi. Burada Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler takdim etti. Mevlid-i Şerif okundu. Hediye dağıtımı ve yemek ikramının yapılmasıyla şölen tamamlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.