BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün, Özdemir’i ağırladı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gazi Meclis’te birlikte görev yaptığı AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’i Derince’de konuk etti 

21 Ağustos 2021 04:42
Başkan Aygün, Özdemir’i ağırladı

İstişarede Bulundular

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da istişarelerini sürdürüyor. Kocaeli genelinden olduğu gibi il dışından gelen konukları ile de bir araya gelen Başkan Aygün bu kez AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’i Derince’de misafir etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında 24 ve 25. dönemlerde milletvekili olarak birlikte görev yaptığı Özdemir’i ve misafiri Turan İzgi’yi konuk eden Başkan Aygün’e Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak da eşlik etti. 

Taşköprü Aspir Yağı

Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ziyareti nedeniyle teşekkür ettiği Batman Milletvekili Ziver Özdemir’e ilçede yapımı tamamlanan projeler ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Aygün ayrıca Özdemir ve konuklarına tarımsal kalkınma projesine değinerek Taşköprü Aspir Yağı takdim etmeyi de ihmal etmedi. Özdemir de Başkan Aygün’e ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ederek, Derince’de çok önemli projelerin hayata geçtiğini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.