BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP Kocaeli Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde canlarla oruç açtı

CHP Kocaeli İl Başkan Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi, Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde oruç açma lokmasına katıldı 

20 Ağustos 2021 21:25
CHP Kocaeli Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde canlarla oruç açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü, Muharrem ayı dolayısı ile Çayırova Musa Abdal Cemevi'nde oruç açma lokmasına katıldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri bir araya geldikleri Cemevi Başkan Vekili Cemal Dönmez ve vatandaşlarla oruç açtı.

CANLARA TEŞEKKÜR

Oruç açma sonrasında Cemevi bahçesinde Çayırovalı canlarla sohbet eden Başkan Yıldızlı ve partililer, vatandaşların yaşadıkları bölgeye ait görüş ve taleplerini dinledi. Kendilerini konuk ederek lokmalarını paylaştıkları için Cemevi Başkan Vekili Cemal Dönmez’in nezdinde tüm canlara teşekkür eden Başkan Yıldızlı, “Yas-ı Matem’de tutulan tüm oruçların ve edilen duaların tüm insanlık için kabul olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.