BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AK Parti Derince’de birlik, beraberlik

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Birim Başkanları Toplantısı’na katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı değerlendirerek halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi. 

12 Ağustos 2021 11:21
AK Parti Derince’de birlik, beraberlik

Tevazu, Samimiyet ve Gayret

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı, Aylık Olağan Birim Başkanları Toplantısı’nı Yelken Kafe’de gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Koray Merdan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ile AK Parti İlçe Birim Başkanları katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Merdan, “Derince teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletimize hizmet etme yolunda tevazu, samimiyet ve gayret ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.

“Projelerimizi hizmete sunuyoruz”

AK Parti teşkilatlarıyla sık sık bir araya gelerek istişarede bulunduklarını belirten Başkan Aygün, “AK Parti ailesi olarak daima biriz ve beraberiz. 2023 hedefiyle çalışmalarımızı sürdürürken teşkilatlarımızla istişarede bulunarak, projelerimizi değerlendirmeye devam ediyoruz. Taahhüt ettiğimiz çalışmalarımızı sırasıyla halkımızın hizmetine sunuyoruz. Allah’ın izniyle birçok önemli projemizi daha ilçemize kazandıracağız” dedi.  AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır yaptığı konuşmada, “AK davaya gönül veren kıymetli teşkilatlarımızla bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde kıymetli halkımıza hizmet etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.