BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aygün ve Çakır’dan esnaf ziyaretleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Denizciler Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu 

10 Ağustos 2021 07:38
Aygün ve Çakır’dan esnaf ziyaretleri

İlçe halkına söz verdiği 41 projeyi hızlı bir şekilde yerine getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerini sürdürüyor. Derince genelinde farklı bölgelerde esnaf ve vatandaş buluşmalarına önem veren Başkan Aygün bu kez bir dizi program için ilçede bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile birlikte Denizciler Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Programda AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Meclis Üyesi Furkan Güngör, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan ve teşkilat mensupları da yer aldı. Esnaflara hal, hatır sorup, talep ve önerilerini alan Başkan Aygün, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.