BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük için gece gündüz çalışmaya devam

Gölcük Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, asfalt serimi ve parke yapımı işlerinde yaz başından bu yana yoğun tempoda, gece gündüz demeden çalışıyorlar. 

09 Ağustos 2021 23:48
Gölcük için gece gündüz çalışmaya devam

Gölcük’ün işlet ve önemli caddeleri olan, 1 Mart ve Şehitler Caddeleri’nde asfalt serimi çalışmasına devam eden Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2400 metre uzunluğundaki işi, hızlı bir şekilde yapmak için gece gündüz çalışıyorlar. 1 Mart Caddesi’nin asfalt serimi büyük orada tamamlandı. Şehitler Caddesi’nin de tramer kazısını yapan ekipler, asfalt serimine başlayacaklar. Çalışmanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor. 

KONGRE SARAYININ ÖNÜ DE YAPILDI

Ayrıca; Kavaklı Sahil Yolu Genişletme Projesi'nin tamamlanması sonrasında, yağmur suyu kanal düzenlemesi yapılan Kongre Sarayı önündeki yolun da asfaltı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamlandı.

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Gölcük genelindeki birçok noktada altyapı ve üstyapı çalışmaları da devam ediyor. Yaz boyunca da plan dahilinde işlek caddelerde ve ara sokaklarda çalışmalar sürecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.