BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de iki sokağa daha sıcak asfalt

Başiskele genelinde yol yenileme çalışmalarına son sürat devam eden Başiskele Belediyesi, Karadenizliler Mahallesi’nde iki sokağı daha asfaltlıyor.    

30 Temmuz 2021 14:09
Başiskele’de iki sokağa daha sıcak asfalt

Kent genelinde yol, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren ve kalıcı çözüm üreten Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karadenizliler Mahallesi Halil Sokak ve İlim Sokak’ı yeniliyor. Barbaros Caddesi ile Ordulu Caddesi arasında bağlantı sağlayan yaklaşık 310 metrelik Halil Sokak ile 260 metrelik İlim Sokak sıcak asfalt ile kaplanıyor. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölge sakinleri için ulaşım daha konforlu ve güvenli olacak. Asfalt öncesi alt yapı çalışmaları da yapılan yollarda olası tozlanma ve su birikintilerinin de önüne geçilmiş olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.