BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MHP’de yeni Kocaeli İl Başkanı o tarihte atanacak!

MHP’de yeni Kocaeli İl Başkanı’nın 27 Temmuz’da belli olması bekleniyor. 

15 Temmuz 2021 23:55
MHP’de yeni Kocaeli İl Başkanı o tarihte atanacak!

Bilindiği gibi MHP’de 2012’den beri Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan Aydın Ünlü, Genel Merkez tarafından görevden alındı. MHP’liler yeni İl Başkanı’nın kim olacağını çok merak ediyor. İYİ Parti’nin yöneticilerde en az MHP’liler kadar yeni il başkanın kim olacağı ile çok ilgili. 

Zira Aydın Ünlü’den rahatsız oldukları için yıllardır parti binasına bile gitmeyen ülkücüler, il başkanlığı koltuğuna sevilen ve saygı duyulan bir isim oturduğunda yeniden eski günlerine dönebilirler.

Bir başka ifadeyle İYİ Parti semalarında dolaşanlar bir anda yuvaya dönebilirler. Aydın Ünlü’nün görevden alınmasında perde arkasındaki kişinin MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı olduğu konuşuluyor.

Ünlü özellikle son aylarda teşkilat mensuplarıyla bile kavga eder hale gelmişti. MHP’nin yeni Kocaeli İl Başkanı’nın bayramdan sonra 27 Temmuz’da belli olacağına dair bilgiler de geliyor.

Kemal Köse, Ruhi Çavdar, Nurdoğan Kaçar, Celalettin Yaylak gibi eski il başkanlarından birinin Genel Merkez tarafından görevlendirileceği de konuşuyor. Kuşkusuz MHP’nin yeni İl Başkanı’nı belirlemede Saffet Sancaklı’nın önemli rolü olacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.