banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Geleneksel El Sanatları Festivali’ne başvurular sürüyor

Gölcük Belediyesi sanata değer katan etkinliklere devam ediyor. Yaz etkinlikleri kapsamında, 7-8 Ağustos tarihlerinde “El Sanatları Festivali” Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda yapılacak. 

06 Temmuz 2021 20:11
Geleneksel El Sanatları Festivali’ne başvurular sürüyor

Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşecek festivalde, geleneksel el sanatlarının usta isimleri Gölcük’te bir araya gelecek. Festival kapsamında, Çınarlık Meydanı’nda stantların açılmasının yanı sıra, teknik paylaşım atölyeleri kurulacak, tiyatro gösterileri ve müzik dinletileri de yer alacak. Festival ile birlikte; Çınarlık Meydanı’nda sanat dolu iki gün yaşanacak ve kültür ve sanat paylaşımı adına da önemli bir buluşma gerçekleştirilmiş olacak.

BAŞVURULAR 24 TEMMUZ’A KADAR

Festivalde stant açarak katılmak isteyen el sanatçıları; 24 Temmuz’a kadar, festival.golcuk.bel.tr adresinden başvuru formuna ulaşabilir, 0 549 735 26 94 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.