banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'te o konutlarda yasağa riayet edildi!

İzmit Tavşantepe TOKİ Konutları'nda korona yasaklarına riayet edildi. Öyle ki site içerisinde geniş bir bahçe olmasına rağmen kimse dışarı da çıkmıyor. 

01 Mayıs 2021 21:18
İzmit'te o konutlarda yasağa riayet edildi!

Aynı konutlarda ikamet eden, aynı zamanda site yönetiminde de görev alan ve İzmit'te de geniş bir kesim tarafından tanınan Ersin Öztaş'ın sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği şöyle: 

KOCAELİ'NİN EN GÜZEL VE EN BİLİNÇLİ VATANDAŞLARININ İKAMET ETTİĞİ TOPLU KONUTLAR, TAVŞANTEPE TOKİ KONUTLARIDIR! 
 
Tam kapanmada herkes, her birey üzerine düşeni yaparken site başkanı Sayın Muhammet Türköz ve yönetimine teşekkür ederim. Hele çocuklar ve gençler; site sakinleri olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Büyüklere örnek olmamızla inşallah bu zor dönemi hep beraber atlatacağız.  Kavuşacağımız güzel günler de yakındır ve her birey kendinden sorumludur.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.