BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mecidiye Köyü sakinlerinden aşevine destek teşekkürü

Mecidiye Mahallesi sakinleri, köylülerin düğün, cenaze gibi cemiyetlerinde kullanacağı Aşevi’nin iç tefrişat çalışmalarına işçilik desteği veren İzmit Belediyesine teşekkür etti. 

25 Nisan 2021 18:18
Mecidiye Köyü sakinlerinden aşevine destek teşekkürü

İzmit Belediyesi’nin köylerde yürüttüğü hizmetler hız kesmeden devam ediyor. Köylülerden gelen taleplere zaman kaybetmeden karşılık veren İzmit Belediyesi, Mecidiye Köyü’nde yapılan aşevine el uzattı. Köy sakinlerinin cemiyet, düğün ve cenaze gibi önemli günlerinde kullanabilecekleri aşevinin iç tefrişatına destek olan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri fayans döşeme çalışmalarını gerçekleştirdi.
 
MUHTAR TEŞEKKÜR ETTİ
 
Mecidiye Köyü Aşevi’nin fayans çalışmalarındaki işçilik için teşekkür eden Mecidiye Mahalle Muhtarı Fahrettin Korkutan, “Köyümüzde böyle bir yerin eksikliği vardı. Cemiyetleri, düğünleri ve cenazeleri genelde yemekli yaparız. Cenazede herkes evinde yemek yapmaya uğraşıyordu. Böyle bir şey düşündük. Sağ olsun İzmit Belediyesi ekipleri, fayans döşeme çalışmalarında bize destek oldu. Hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.