BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Güzel işler ile Başiskelemiz’i inşa ediyoruz

Başiskele Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yaptığı üst yapı çalışmalarıyla kente yeni parke yollar kazandırmaya hazırlanıyor.  

09 Mart 2021 17:59
Güzel işler ile Başiskelemiz’i inşa ediyoruz

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde ilçeye sağlam ve kalıcı işler kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde Atakent Mahallesi’nde 5 sokakta gerçekleştirilecek kilitli parke yol çalışmaları öncesi Başkan Özlü ekibiyle birlikte yerinde incelemelerde bulundu. Feray, Iraz, Dilruba, Destina ve Rümeysa Sokak’ta yapılacak olan üst yapı çalışmalarıyla ilgili teknik bilgiler alan Başkan Özlü, çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi. 
 
BAŞKAN ÖZLÜ: “HEP BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ”
 
Hava şartlarının normalleşmesiyle birlikte ilçede alt ve üst yapı çalışmalarının hız kazandığını ifade eden Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Vatandaşlarımızın bizlere ilettikleri talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturmak adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz ilçemizin her bir mahallesinde eş zamanlı olarak çalışıyor. Belediyemizin tüm imkânlarını seferber ederek hemşehrilerimize ve kentimize hep birlikte güzel işler yapıyor,  güzel Başiskelemiz’i inşaa ediyoruz.” diye konuştu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.