BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ragbi şampiyonlarından başkana ziyaret

Türkiye Ragbi Şampiyonları kendilerine destek veren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'ı ziyaret etti. 

09 Şubat 2021 08:39
Ragbi şampiyonlarından başkana ziyaret

2020 yılında Ankara Kızılcahamam’da  gerçekleştirilen  Ragbi Türkiye Şampiyonasına katılan Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü, kadınlar  U18 grubunda  Türkiye 2' incisi olurken, U 18 erkek takımı tüm maçlarını kazanarak U18  Türkiye Ragbi  Şampiyonu olmuştu. Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Okul Müdürü aynı zaman Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Başkanı Bayram Meşe,, kulüp antrenörleri  beden eğitimi hocaları Selçuk Cömert , Mehmet Kahveci  ve şampiyon takım sporcuları ile birlikte Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'a teşekkür ziyaretine geldi. Başkan Turan sporcuları tebrik etti. Ziyarete gelen ragbi takımı oyuncularına Başkan Turan tarafından Kocaelispor atkısı ve forması hediye edildi.
 

TURAN: GENÇLERİMİZ KANDIRA'DAN AYRILMASIN İSTİYORUZ.

Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü'nün başarılarından ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Turan, '' Biz spor kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Bu yıl yine 4 kulübümü cze destek için meclisimizden karar aldık'' dedi. Ticaret hayatından, siyaset hayatına kadar gençlerle yol yürüdüğünü ifade eden Turan, '' Bizim gençlere Kandıra'mızın ihtiyacı var. Gençler Kandıra'nın geleceğini belirleyecek. Ben istiyorum ki gençlerimiz Kandıra'dan ayrılmasınlar. Kandıra'ya hizmet etsinler burada çalışsınlar. Bu şehir bu günden yarına dizayn edilecek. Bunlarla ilgili katkı sağlayacak gençlere ihtiyacımız var. Bu konuda geçlerden destek istiyoruz. Biz onların yanındayız'' diyerek sözlerini sürdürdü.

MEŞE: BU ŞAMPİYONLUKTA EMEĞİNİZ VAR

Kandıra Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan ziyarette konuşan Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Başkanı Bayram Meşe, ragbi takımında yer alan 6 kız  ve 7 erkek sporcunun, Türkiye Ragbi Milli Takımına davet edildiklerini söyledi. Hedeflerinin 2021 U 18 ve U 20 kadınlar erkekler ve büyük erkekler kategorilerine katılmak olduğunu ifade eden Meşe,  ''Sporcu bir geçmişiniz var bildiğim kadarıyla. Her daim amatör spor ve sporcuya destek oluyorsunuz. Adaylık sürecinizde dahil olmak üzere bu şampiyonlukta emeğiniz var. O yüzden paydaşlarımızla bu mutluluğumuzu paylaşalım istiyoruz.  Desteğiniz için çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.