BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç Ensar Kocaeli’de ilk toplantı Genel Başkan Kaşkaş’la

Ulusal ve Uluslararası birçok alanda faaliyet yürüten Ensar Vakfı’nın, Kocaeli Şubesi teşkilatlanma faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Genç Ensar Kocaeli Başkanlığına bir süre önce atanan, ilimizin tanınmış STK’cılarından Veysel Oti, ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.  

06 Şubat 2021 21:58
Genç Ensar Kocaeli’de ilk toplantı Genel Başkan Kaşkaş’la

Toplantıya Genç Ensar Genel Başkanı Enes Kaşkaş, Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Albayrak ve Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı katıldı.
 
GENÇLİK ENSAR’DA BULUŞACAK ’
 
Genç Ensar Kocaeli’nin yeni başkanı Veysel Oti yaptığı açıklamada ‘ Şube Başkanımızın önerileri, Genel Başkanımızın takdirleri ile Genç Ensar Kocaeli  Başkanı olarak atandık. Rabbim mahcup etmesin. İnşallah Kocaeli gençliği için hayırlı işler yapmak nasip olur. Özellikle Üniversiteler açılınca ilimize gelecek genç kardeşlerimiz ile İlimizde ikamet eden gençler olarak sürekli iletişimde kalarak, faaliyetler yaparak buraya gelen ve hali hazırda burada yaşayan gençlerle ensar kardeşliğini yaşamak istiyoruz. İnşaallah bu gençlik tarih yazacak. Bilim üretecek. Ayrıca hem genel başkanıma, Genel Başkan Yardımcımıza hem bizleri bu göreve layık gören kıymetli Şube başkanıma şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.
 

GENÇ ENSAR EN ETKİN ŞEKİLDE SAHADA OLACAK

Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı ‘ Kocaeli Genç Ensar Başkanlığımıza atama yapmak üzere, ilimizde aktif çalışmalar yapmış, kıymetli Veysel kardeşimiz ile görüştük, kendisi ile alakalı Genel Merkezimize bilgi verdik. Genel Merkez onayının ardından görevi tevdi ettik. İnşallah, Veysel başkanımız ve yönetimi, Kocaeli Ensar Gençliği bayrağını daha da yukarılara taşıyacak. Hem kendisine hem Kocaeli Ensar Gençliğine hayırlı olsun’ dedi.

ENSAR GENÇLİĞİ  KOCAELİ’N DE ÖRNEK GENÇLİK OLACAK’
   
Genç Ensar Genel Başkanı Enes Kaşkaş yaptığı açıklamada ‘ Öncelikle şuanda Pandemi sürecine rağmen bu salonda bulunan Genç Ensar Yönetimi, Çalışanından, Üniversitelisine, Liselisine kadar burada davalarını dert edinmiş bir gençlikle bir arada olmak 10 ay sonra böyle bir ortamda bulunmak bizleri hem duygulandırdı, hem gururlandırdı. İnşaallah Veysel Başkanımızın liderliğin de Kocaeli’de  inancımızın istikametinde yapacağımız faaliyetlerin sahaya aktarılacağına inanıyorum, Ayrıca dava adamı, gönül adamı Şube Başkanımız Musa Taşçı’ya teşekkür ediyorum’ dedi
 
VEYSEL OTİ KİMDİR?
   
1995 Adana Seyhan doğumlu olan Veysel Oti, Adana Çukurova Anadolu İmam hatip Lisesi Mezunudur. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mezunu olan Veysel Oti, Özel bir Hastanede bir süre çalıştıktan sonra İzmit Halk Eğitimi ve İzmit Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında 4 yıla yakın Sağlık Kursları Öğretmenliği yapmıştır. İlimizde Çeşitli Sivil toplum Kuruluşlarında Kurucu Başkan yardımcılığı ve yöneticilik yapan Oti, İzmit Gençlik Meclisi Başkanlığını da bir dönem icra etmiştir. 2018 yılından bu yana kurduğu Gönül Elçilerim Derneği’nde Başkanlık yapmaktadır. Mevcutta Genç Ensar Kocaeli  Başkanıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.