BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıralılar Derneği’nden seri ziyaretler

Kuruluşunun 28. Yılını kutlayan Ali Kocatürk Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra’da seri ziyaretlerde bulundu. 

05 Şubat 2021 12:20
Kandıralılar Derneği’nden seri ziyaretler

30 Haziran 2020 günü genel kurulunu İzmit Otel Asya’da toplayan ve 14.başkanı ile birlikte yeni yöneticilerini seçen Kocaeli Kandıralılar Derneği, coronavirüs hastalığı sebebi ile geleneksel toplantılarını yapamamakta. 

Yönetim Kurulu Başkanı Derince Garnizon Komutanlığından emekli Ali Kocatürk, Yönetim Kurulu üyesi Mimar Mücahit Küçükcici, Denetim Kurulu Başkanı Mali Danışman Ahsen Okyar, Danışma Kurulu üyeleri; son Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ve sanayici Günay Gülcü’den meydana gelen Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri;                                           

Kandıra Belediye Başkanları;  Kenan Evin (1984-1994), Ecz. İsmail Genç (1999-2004) ve Mustafa Öğren (2004-2009), Kandıra İlçe Başkanları; Erol Ölmez (Adalet ve Kalkınma Partisi), Hilal Kübra Altınay (İYİ Parti) ve Olcay Çelik (Demokrat Parti),                                                                             

İşadamları; Geçen dönem Belediye Meclis üyesi ve Güneş Otomotiv Lastik Bayii Ahmet Güneş, Marmara Gıda Sanayi MARTAŞ Genel Müdürü Selçuk Uztürk ile Kerpe Muhtarı Adnan Dursun’uziyaret etti. 

Ziyaretlerde; Dernek Yönetim Kurulu üyesi Mimar Mücahit Küçükcici’nin Aralık ayında yazdığı “Kandıra” şiirinin yer aldığı çerçeveli tablo takdim edildi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.