BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

100 metre çekilen Sapanca Gölü’nü temizleyin

Sapanca Gölü kuraklık ve Yuvacık Barajı’na su çekilmesi nedeniyle 100 metre çekildi. Pislikler ortaya çıktı, temizlik yapmak için bundan daha iyi bir fırsat olamaz.  

18 Aralık 2020 14:03
100 metre çekilen Sapanca Gölü’nü temizleyin

Başta Sakarya ve Kocaeli olmak üzere bu bölgede yaşayan milyonlarca kişinin su ihtiyacı karşılayan Sapanca Gölü uzun süredir havaların kurak geçmesinden dolayı kıyıdan 100 metre çekildi.  Aynı şekilde 2014 yılında da kuraklık nedeniyle sular kıyıdan 150 metre çekilmişti. 
 
SAHİL TEMİZLİĞİ İÇİN FIRSAT 
 
Sapanca Gölünde 2014 yılında da sular çekilince sahil temizliği yapılması konusunda gazeteciler ve vatandaşlar tarafından uyarılmışlardı. Ancak bu uyarılar dikkate alınmamıştı. Şimdi yine aynı fırsat ortaya çıktı. Sapanca gölü kıyılarının Eşme de kalan bölümlerinde Kartepe Belediyesi, İSU ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri burada iş makinaları vasıtasıyla kısa sürede kıyı temizliği çalışmalarını bitirebilirler. Çünkü gölün suları çekildiğinden temizlik için büyük fırsat doğdu.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.