BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’ye rengârenk ve donanımlı yeni park

Başiskele Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda ilçenin her bir mahallesine donanımlı ve modern çocuk parkları kazandırmaya devam ediyor. 

15 Aralık 2020 09:04
Başiskele’ye rengârenk ve donanımlı yeni park

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gönüllerince güvenle oyunlar oynayabilecekleri ve keyifli anlar yaşayabilecekleri yeni bir parkı daha ilçeye kazandırıyor. Geçtiğimiz aylarda Döngel Mahallesi Mertcan Sokak’ta asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün yanına gelerek mahallelerine bir park isteyen çocuklar parklarına kavuşuyor. Başiskele’nin Yasin ağabeyi Başkan Özlü, çocukların isteklerini söz verdiği gibi Koronavirüs Salgını’na ve soğuk kış mevsimine rağmen yerine getiriyor. 
 
Başkan Özlü’nün talimatıyla park için yer tespiti yapıldıktan sonra belediye ekipleri, Mertcan Sokak Parkı için çalışmalara başladı. Mahalle sakinlerinin huzurla dinlenebileceği ve çocukların güvenle oyunlar oynayabileceği park, 182 m² kauçuk alan üzerinde 5 adet kaydıraklı oyun grubu, salıncak ve tahterevalliden oluşacak. Ayrıca bölge sakinlerinin ailece oturup huzur içerisinde güzel vakitler geçirmeleri için park içerisinde peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları yapılarak piknaik masaları da konulacak.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.