BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük Belediyesi’nin çevresi mis gibi kokacak

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, doğaya önem vererek yeşili koruyan bir yönetim anlayışıyla takdir toplamaya devam ediyor.  

15 Aralık 2020 09:38
Gölcük Belediyesi’nin çevresi mis gibi kokacak

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla, Gölcük Belediyesi çevresine, 24 tane mandalina fidanı dikildi. Çiçekleri beyaz ve hoş kokuya sahip olan mandalina ağacı Yaz, Kış da yaprağını dökmeyerek güzel bir görünüm sağlıyor. Ayrıca; meyvesi de Kış aylarında bolca tüketiliyor. 
 
ESNAFLAR VE VATANDAŞLAR MEMNUN
 
Mandalina fidanları; Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından itinayla dikilirken, çalışma için çevre esnafları ve vatandaşlarda, Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. 
 
DİKİME BİZZAT KATILDI
 
Mandalina fidanlarının dikimine bizzat katılan Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi’nin D-130 cephesine ektiğimiz 13 mandalinadan sonra, Preveze Caddesi tarafına da 11 mandalina fidanı diktik. İnşallah ay sonuna kadar, bu sene tamamladığımız, İhsaniye ve Hisareyn’deki parklara da, elma ve nar fidanlarını dikeceğiz” dedi. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.