BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yaşlı adama saldırılan eczane hakkında soruşturma

Derince'de 80 yaşındaki Parkinson hastası Sedat Keskin'in, eczacı kalfası Velit K’nın saldırısına uğradığı çirkin davranışı 31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası Başkanı Eczacı Bilal Arpacı da kınadı. 

09 Aralık 2020 15:37
Yaşlı adama saldırılan eczane hakkında soruşturma

31. Bölge Kocaeli Eczacı Odası Başkanı Eczacı Bilal Arpacı’nın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:
 
30 Kasım 2020 tarihinde Odamıza üye olan bir eczacının sahip ve mesul müdür olduğu eczanesinde, “Eczane teknisyeni” görevi ile çalışan bir personel tarafından 80 yaşındaki parkinson hastası bir vatandaşa yönelik yapılan menfur saldırı, tarafımızca büyük bir üzüntüyle karşılanmış olup bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
 
Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu pandemi döneminde, vatandaşlarımızın sağlığı için en ön saflarda mücadele eden sağlık çalışanları olarak Kocaeli Eczacı Odasının ve eczacıların şiddetin her türlüsüne kati surette karşı olduğunu belirtir, bu sebeplerle ilgili eczacı hakkında idari soruşturma açılmasına karar verildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.