BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Kaya, Avrupa devini ilimize getirdi!

Kocaeli’nde otomotiv denildiğinde ilk akla gelen Kocaeli Kaya yine bir ilke imza attı. Kocaeli Kaya, otomotiv servis hizmetlerinde Avrupa devi olan Eurorepar Car Service’i ilimize getirdi. 

09 Aralık 2020 14:06
Kocaeli Kaya, Avrupa devini ilimize getirdi!

Avrupa’nın otomotiv alanında en çok tercih edilen markası olan ve Fransa’da 1500, dünyada 5000’den fazla Eurorepar Car Service noktası bulunuyor. İlimizin otomotiv sektörünün lider firmalarından Kocaeli Kaya Otomativ A.Ş  iştiraki olan Kocaeli Kaya, Eurorepar Car Service’i Kocaeli’ye getirdi. Uluslararası bir marka olan Eurorepar Car Service, her marka araca, parça ve işçilik garantisiyle bakım ve onarım hizmet veriyor. 
 
HER MARKA ARAÇ TEK NOKTA SERVİS
 
Uluslararası bir marka olan ve 29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar Car Service’i  Kocaeli’nde hizmete başladı. Bu servis içerisinde Servis & Kontrol İşlemleri, Periyodik Bakım, Lastik, Akü, Debriyaj, Egzoz, Fren, Klima Kontrolleri, Gaz Dolum/Boşaltım,Mekanik Onarımlar ve Diyagnostik Teşhis gibi her marka araca hizmet veriliyor.
 
HEDEFİMİZ ŞEHRİN EN İYİSİ OLMAK
 
Kocaeli Kaya Otomotiv A.Ş  Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Kaya, geniş yedek parça ağı ve uygun fiyat politikasıyla her marka araca tek bir noktada servis imkanı sağladıklarını söyledi. Kaya, “Kocaeli Kaya olarak hedefimiz şehrin en iyi otomotivcisi olmak, bu yolda yapılacak adımları tek tek yerine getiriyoruz. Bu hedef doğrultusunda sürekli çalışıyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Geçtiğimiz hafta Kocaeli Sanayi Odası (KSO) 13’üncü Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni’nde 2020 yılının Motorlu Taşıt Servis Sanayi kategorisinde Marmara Bölgesinin en başarılı firması ödülünü almaya hak kazandık, bu bizim için çok gurur verici oldu” dedi.
 
KOCAELİ’YE ULUSLARARASI MARKA’YI GETİRDİK
 
“Biz hep yarınları planlıyoruz” diyen Atalay Kaya, “Uluslararası bir marka olan ve 29 ülkede 5 binin üzerinde hizmet noktası bulunan Eurorepar  Car Service’yi ilimize kazandırdık, bu sayede halkımız geniş yedek parça ağı ve uygun fiyat politikasıyla her marka araca tek bir noktada servis imkanından faydalanacak” 
 
 
EUROREPAR CAR SERVİCE HAKKINDA;
 
Eurorepar Car Service, araç bakım ve onarımının her alanını kapsamaktadır; yağ değişimi, bakım, onarım, lastik, fren, klima, akü, görüş elemanları, egzoz,  süspansiyon, muayene öncesi kontrol, mekanik arıza teşhisi, fiks menüler. Aracınız iyi ellerde. 
 
KALİTELİ HİZMET UYGUN FİYAT
 
Eurorepar yedek parça gamımız, Avrupa araç parkında bulunan pek çok farklı marka araç için 2 yıl  parça ve işçilik garantilidir. 7 gün 24 saat online randevu alabileceğiniz Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service,  profesyonel, kaliteli hizmet ve uygun fiyatlarıyla hizmetinizde.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.