BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi sokağa çıkma yasağında can dostlarımızı unutmadı

İzmit Belediyesi, koronavirüs nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmayarak beslenme noktalarına mama takviyesi yaptı. 

07 Aralık 2020 14:09
İzmit Belediyesi sokağa çıkma yasağında can dostlarımızı unutmadı

İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında sokakta kalan dostlarımız için kollarını sıvadı. İzmit Belediyesi ekipleri, Kocaeli Hayvan Hakları Derneği ve hayvan sever vatandaşlarla birlikte, havaların soğumasının yanı sıra sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla yiyecek bulmakta zorlanan hayvanların sıkıntı yaşamaması içi besleme noktalarına mama takviyeleri yaptı.
 
115 KİLO MAMA DESTEĞİ
 
Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokaktaki dostlarımızı sevgisiz ve gıdasız bırakmayarak 9 beslenme noktasına yaklaşık 115 kilo mama desteği yaptı. Talepte bulunan hayvan severlere mama desteğinde de bulunan ekipler, duyarlı vatandaşların sokak hayvanları için kapılarının önüne su ile kuru mama bırakabileceklerini hatırlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.