BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bahçecik Semt Meydanı’nda çalışmalar devam ediyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, seçim beyannamesinde söz verdiği gibi meydan özelliği taşıyan merkezlerde vatandaşların beklentilerini karşılayacak, kentin tarihini ve kültürünü yaşatacak semt meydanlarına bir yenisini ekliyor.  

01 Aralık 2020 07:50
Bahçecik Semt Meydanı’nda çalışmalar devam ediyor

Başiskele’nin nüfusu en fazla olan Barbaros Mahallesi’ne kent estetiğine uygun, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak semt meydanını kazandıran Başiskele Belediyesi, Şehitekrem Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindeki Bahçecik Semt Meydanı’nı ilçeye kazandırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Başkan Özlü’nün talimatıyla ilk kazma vurulan semt meydanında taş duvar çalışmaları tamamlandı. 
 
OTOPARK VE MEYDAN
 
Başkan Özlü’nün çalışmaları yakından takip ettiği projeyle Bahçecik yeni bir çehreye kavuşacak. Toplamda 347m² alanı kapsayan meydan içerisinde 100m² alanı otopark olarak kullanılacak. Peyzaj çalışmaları ile güzel ve doğal bir görüntü kazanacak olan semt meydanına vatandaşların dinlenebilmesi için kent mobilyaları da yerleştirilecek.  Meydan çalışmasının en kısa sürede tamamlanması ve hizmete girmesi için belediye ekipleri hummalı bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.