BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah Başiskele'den iddialı sözler

Yeniden Refah Partisi Başiskele İlçe Teşkilatı, Başkan Mehmet Öner öncülüğünde Haftalık Yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda yapılan teşkilat ve seçim çalışmaları istişare edildi. 

25 Kasım 2020 18:22
Yeniden Refah Başiskele'den iddialı sözler

2. yılını tamamlayan Yeniden Refah partisi Başiskele Teşkilatı olarak yapılan çalışmalar analiz edildi. Toplantıda konuşan Öner şunları söyledi :
 
Yeniden Refah Partisi olarak Kurulduğu günden bugüne kadar hiç durmadan çalıştık. 2 yıl gibi kısa bir sürede 81 İl 922 ilçe teşkilatı tamamlandı ve son hız çalışmaya devam ediyor. 
 
Hedefimiz Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ ı Cumhurbaşkanı, Partimizi iktidar yapmak. Allah’ın izniyle 2. yılda teşkilatlar tamamlandı, 5. yılda Cumhurbaşkanlığı külliyesinde olacağız. Adil sistemi getirmek, üretim İstihdam ekonomisine geçmek, Ülke Vatandaşımızın Refah’a ulaşmasını sağlamak için biz varız. 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.