BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

TEKDER Başkanı Özsoy Genel Merkez Yönetim Kurulu'nda

Ticaret Ekonomi Kulübü Kocaeli İl Başkanı Hakan Özsoy, Genel Merkez yönetim kurulu üyeliğine atandı. 

10 Eylul 2020 03:45
TEKDER Başkanı Özsoy Genel Merkez Yönetim Kurulu'nda

Hakan Özsoy üst düzey yöneticilerinde hazır bulunduğu tıplantıda şöyle konuştu: Değerli Genel Başkanım ve Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim.Bütün Başkanlarımız ile beraber çalışacağımı bilmenin müjdesi ile  bu önemli Teşkilatın parçası olmaktan şeref duyuyorum .  
 
Sizler için bizlere verilen bu kutsal görev adına var gücümüzle her platformda elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimizden şüpheniz olmasın .
 
Ülkemiz ve uluslarası ekonomi adına atacağımız işbirliği adımları ile daha verimli ticari etkileşimler kurarak iş hacimlerini büyütmek adına yeni hedefler ilişkiler kuracağız . Ümit ediyorum ki bu pandomi sürecini de en zararsız şekilde atlatıp daha çok istihdam yaratarak üreticilerimiz ile tüketicilerimiz arasında güçlü dinamik etkileşimlerimi artırmak. 
 
En büyük hedeflerimiz arasında işletmelerimiz için ihracata yönelik destekler ve teşvikleri , milli yatırımlarla artırmak olacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.